Sofiedahlstrom!

bilder kommer senare

Hej igen, gick inte så bra att föra över bilderna men får be syster hjälpa mig sen. Har legat och slöat en stund nu ska ta en alvedon och försöka piggna till för sen blir det bio med kusinen. En sak jag hatar just nu är att jag inte är hemma på nyår, as ledsen för de.. ska jag sitta här och inte göra något medans alla har de hur bra som helst. Jag är så sjukt pepp på att festa och umgås med folk,  men men får bli mer gånger. Som sagt nyår är bara överskattat jag kan festa när som helst, får försöka göra de på bästa sätt. Bilderna kanske kommer sen då, om vi får ordning på de PUSS!

snart kommer jag hem

Hej på er, jag lever tro det eller ej. Har bloggat sjukt dåligt det senaste de men det är för att jag har varit i väg hela dagarna och sen har jag vart så trött på kvällarna. Sitter nu i soffan och ska snart börja packa lite smått för imorgon natt drar jag mig hemåt, ska bli så skönt att komma  hem ändå har alltid sån hemlängtan det är pain pain... Men samtidigt så vill jag inte lämna min syster men det får bli som det blir, hon kommer i allafall hem till sommarn som tur är. Tänkte ladda upp lite bilder till er nu, får se om jag får ordning på de. Vi hörs snart igen, PUSS!

Rubys diner

hej allihopa, kom hem för ett tag sen har varit ute och gjort lite ärenden med moster, har blandannat varit och druckit den bästa milkshaken in the hole world, jag lovar den är helt sjukt god. Igår shoppade jag sjukt mycket ska försöka ta bilder och visa er så fort jag får tid. men vi hörs,PUSS!

shoppat som en galning

hej på er alla, ligger nu i sängen efter att ha shoppat som en galning. Är galet trött, har redan hunnit köpa massa saker som jag velat ha. Har bland annnat vart inne på victoria seret och handlat allt möjligt, LOOVE! det blir lite dåligt med bloggningen för jag har inte tiden och sen på kvällen är jag så trött så då orkar jag inte, sorry. ska alldeles snart gå o lägga mig, är fortfarande trött efter resan (jetleg på hög nivå kan man säga) men vi hörs så fort jag får tid. PUSS