Sofiedahlstrom!

jag lever

hej allihopa, ville bara saga att jag lever,( skriver lite speciellt nu eftersom denna datorn har ett annat tangentbord). jag ar trott hela tiden men jag ber'ttar mer om min resa en annan dag f;r idag 'r jag s[ tr;tt. puss !

Åker om några timmar

Hej allihopa, ligger nu i sängen och kollar på Johan Falk som går på fyran, klockan ringer 3-4 därefter åker vi mot flygplatsen. Är sjukt nervös så lär ju inte somna så lätt, men jag hör av mig så fort jag får tid och blogga! PUSS

Fullt upp med allt

Hallåå, gött stressad tjej nu som insett hur svårt det är o packa, ärligt talat?! packar alltid för mycket och nu måste jag ju packa lite eftersom jag har lite på min lista som ska handlas.. Stressad tjej. Har iallafall hunnit träffa underbara Joya, och tränat lite. Nu ska jag föra över alla mina bilder från mobilen till datorn så jag kan ta massa bilder, sen kommer madde hit då vi ska käka tacos tillsammans. mysigt värre, bloggar nog inte mer ikväll, PUSS!

Drar mig mot staden

Hej på er, lördag idag bästa dagen på hela veckan. Har i allafall fixat mig lite nu och snart drar jag mig mot city för att ta en fika med saknade Joya, sen drar jag vidare mot gymmet. Ikväll är det packning som står på listan, måste packa klart allt då jag inte kommer vara hemma imorgon och packa. Gissa vad som händer imorgon?.. tog lite bilder snabbt på det jag har på mig idag, tog bara något basic från garderoben och mixade ihop det, se så det kan gå. men vi hörs senare, PUSS! 

#instabild

Ligger nu i sängen efter att ha varit på strandgatan med gosarna, det var jätte mysigt. LÖVEEEE. Har suttit och snackat med lite folk i tele och även på fb så nu tänkte jag bädda ner mig framför gossip girl, så det blir mys. PUSS!