Sofiedahlstrom!

Torsdag, snart helg

Godmorgon, kom precis till skolan så nu sitter jag och väntar på att lektionen ska börja. Gick upp runt halv 11, var så jäkla trött så kom inte upp tidigare haha... Igår var jag hemma hos Madde hela kvällen vi bara pratade, och kollade såklart paradise hotel. Har rätt mycket att göra idag, massa små saker som ska fixas. Ska träna, fixa en engelska bok, skriva klart min svenska uppgift, osv.. Har inte bloggat så mycket det senaste, men jag har bara inte orkat och sen inte vetat vad jag ska blogga om. Men vi hörs troligen ikväll. PUSS!

Tisdag

Jag har verkligen ingenting att blogga om egentligen utan mer vad jag gör eller vad jag kommer göra typ.. hahah.. Ska iallafall ner till gymmet vid 6-7 för att köra ett bodycombat pass och efter de blir det yoga, wihoo nu kör vi! Skolan idag gick bra, dagen för övrigt har varit väldigt seg och långsam. Ska gå ner och käka och ladda inför träningen. PUSS!

trötter

Ligger i sängen men ska snart gå ner till mamma och kolla lite tv. Skulle egentligen fixa och renskriva min svenska uppgift men jag gör det imorgon istället för jag är så trött. Vet inte vad det är med mig men är så trött så orkar inte med någpt alls, men det är ju måndag så.. Tar tag i det imorgon! Snart börjar de, PARADISE HOTEL. Imorgon kommer nog bloggningen bli lite dålig, men ska göra så gott jag kan. Har lite att göra imorgon, efter skolan ska jag möta upp eve för att fixa lite grejer inför dansuppvisnigen för våra barn på onsdag, och sen senare på kvällen är jag inbokad på två olika pass, både Bodycombat och Yoga. Har aldrig varit på Yoga så de ska bli spännande, men ska försöka blogga innan jag drar och tränar. PUSS!

Lördag

Hej på er, inte bloggat något alls idag, men jag har verkligen haft fullt upp hela dagen. Började med att jag gick upp halv 10 och åt frukost. Sen var det bara att klä på sig för att åka till farmor en stund, kvart över 12 släppte pappa av mig på sportlife, då det var dags för ett MRL pass, as gött men gud vad jobbigt det var. Halv 2 var jag hemma igen, då åt jag, duschade och sen åkte vi mot ikea, köpte en klädhängare. Vid 6 var jag äntligen hemma och nu är jag helt slut, har jätte ont i huvudet, så ska lägga mig tidigt ikväll för imorgon ska jag åka hemifrån klockan 9. Ni får veta vad jag ska göra imorgon under dagen, GISSA?! PUSS!

Morgondagens planer

Imorgon är min förmiddag helt inbokad med massa roligheter. vid 11 ska vi till farmor och hälsa på henne, sen halv 1 ska jag möta upp Eve i stan för ett MRL pass på gymmet, sen rullar jag vidare mot IKEA för att köpa lite stuff till rummet. Så dagen imorgon blir nog bra, planerna för kvällen är inte helt bestämda än men det löser sig säkert. PUSS