Sofiedahlstrom!

Bryter ut vardagen lite

Hej på er, sitter nu hos Eve och har precis käkat världens goaste mat+ chokladpudding, och nu ska vi sätta oss med de där jävla plugget som man aldrig kommer ifrån. Har bränt mig en del i ansiktet, blev säkert 2 timmar med bara solande förut. Så skönt är de och bara ligga och sola samtidigt som man lyssnar på någon podd eller musik. Imorgon är de skolan som gäller och jag startar dagen med nationella i engelska så jag får hoppas att de går bra. Känner mig riktigt osäker och nervös men hoppas det går bra, håll tummarna för mig imorgon. Ne nu måste jag plugga, vi hörs senare eller imorgon. PUSS!

Lunch

Hej på er, precis kommit hem efter ett fruktansvärt jobbigt pass. Men skönt var de, men man känner verkligen hur mycket man tappar när man inte tränat på ett tag. Men det ska bli ändring på de. Nu ska jag skriva klart min inlämning samtidigt som jag äter min extremt goda lunch. Perfekt för er som vill ha i er mycket protein efter träning utan att hälla i sig en äcklig protein shake. TIPS TIPS! Sprang även in på lindex och köpte ett linne, som jag spanade in förra veckan då en kompis köpte ett vitt men jag köpte ett baby rosa, perfekt till vita byxor. Vi hörs sen, PUSS!

Godmorgon

... på er. Vaknade vid 10 och har hunnit ätit frukost samtidigt som jag kollade klart på en film. MYS! Ska alldeles strax ner mot stan och köpa en sak, sen på ett cx pass och efter det ska jag hem och pressa på balkongen. Jag ska bli brun nu, ska vara ännu varmare idag. Så nu blir de balkongen hela dagen, plugg står även på schemat mindre kul de men vad ska man göra. Är ju i allafall ledig en sånhär dag, så får allt ta tag i lite plugg. Jag bloggar så fort jag kommit hem sen, nu måste jag skynda mig lite, PUSS!

30 grader i solen, helt sjukt!

Hej på er, har inte haft tid att blogga förens nu. Igår somnade jag vid 2 och vaknade 11, så sov ut ganska bra imorse. Vid 12 drog jag till Eve och solade, käkade lunch och kollade film. En mysig tillsammans med min favorit helt enkelt. Har nu bytt om till bikini och sitter och pressar på balkongen, har även ätit middag ute för första gången i år ute på balkongen. Det är så sjukt jävla varmt, har dock bränt mig så ser ut som en kräfta. Ska snart fixa till mig lite och träffa Madde en stund, tror det blir en  promenad runt kanalen och massa prat. Imorgon har jag hemstudie dag, så imorgon har jag lite att göra hemma. Jag ska träna för första gången på 1 månad eller nåt, sen ska hämta ut ett paket, sola och skriva på en inlämning. Så morgondagen är rätt fullspäckad men det är skönt de med! Slänger upp två bilder på dagens lunch och middag så hörs vi senare eller imorgon. PUSS!

Lunch:

Middag: