Sofiedahlstrom!

En dag fylld med mycket ärenden och fix

- Inhandlat lite inför veckan med mammi, sen även hunnit med en löprunda nu på kvällen.

Söndagen lider mot sitt slut och jag är taggad inför ännu en vecka i skolan. Denna söndagen har jag hunnit med mycket både fixat i garderoben, städat, varit på ikea, tränat, handlat, och även skickat in lite skoluppgifter. Så det känns skönt att ha gjort lite grejer idag och inte bara legat inne i sängen, utan faktiskt tagit tag i denna dagen. Nu sitter jag och pratar med Felicia och Alice i skype, ska alldeles strax gå ner och kolla nya säsongen av Big Brother. Hoppas ni får en fortsatt bra söndagskväll. PUSS!

3 nya

-Tre bilder från de jag fick hem från Göteborg i fredags. Bättre bilder kommer, NÖJD!

Godmorgon

Söndag morgon, och imorgon drar en ny vecka igång. För mig gäller både skolan och en strart på gymmet för första gången på väldigt länge. Väldigt pepp måste jag säga. Igår blev inte min kväll som planerat på något sätt alls, var allmänt sur och depp hela kvällen. Men mötte upp en gammal vän till mig för promenad för massa prat och mys. Var la hemma runt 11 och därefter låg jag och pratade i tele tills klockan blev väldigt sent. Hoppas ni tagit vara på helgen och njutit fullt ut. Planerna för dagen är att åka till ikea med mammsen, shoppa lite behövliga saker som galjar och en ljusslinga till rummet. Sen behöver jag även köpa protein, och lite sånt inför träningen som väntar. Ikväll står löpning på schemat, ska ta mig igenom 6 km tänkte jag. Ikväll börjar även Big Brother, så det blir kul. Hoppas ni får en bra söndag, så hörs vi under eftermiddagen. PUSS!

------------

Regn Regn, detta vädret får mig verkligen att åka ner ett steg i livet. Påverkas något sjukt av vädret, kom hem från överby för ett tagsen tillsammans med Ronja. Och nu ligger jag i min säng och bara slappar. Kvällen planer är olösta, antingen så blir det en hemmakväll med tacos och mys, eller så blir det fest med ett gäng tjejer. Men känner mig inte på topp, och vet ännu inte hur jag ska göra. Tänkte samla lite energi och försöka lägga upp lite bilder på det jag köpte i Göteborg. Får se om jag orkar dock, vi hörs senare. PUSS!

 

En del shopping stog på schemat idag

Hej! Spenderat min fredag i Göteborg tillsammans med Ronja, Alice, Elin och Rasmus. Mycket shopping, skratt och en fika på de. En himla bra start på helgen vill jag säga. Fick med mig en hel del nya höstkläder, samt mina boots som jag velat ha länge. Och nu är dom äntligen mina! Spenderat resten av min fredagskväll tillsammans med Eve. Imorgon står överby på schemat tillsammans med Ronja, sen ska jag även hinna träna innan jag ska träffa Eve senare på kvällen. En full dag imorgon med, rätt skönt ändå! Tänkte nu ta och sova, och imorgon ska jag äntligen få sova ut efter första veckan i skolan. Känns skönt! Hoppas ni haft en bra fredag, så hörs vi imorgon. PUSS!