Sofiedahlstrom!

1938

- Min middag

Denna dagen har varit bra, mycket skratt, mycket trötthet och nu behöver jag mer än sömn. Iallafall direkt när jag kom hem förut så åt jag lite mellis innan jag åkte ner till stan och mötte upp Rebecka. Åkte till överby en stund och kollade lite där, och bara pratade. Var hemma runt halv 7, bytte om och hoppade i springskorna för en löptur ännu en gång. Sprang i bara linne, helt otroligt skönt att värmen är tillbaka. Nu sitter jag i soffan efter att han tryckt i mig en god sallad, ska alldeles strax gå duscha innan det blir sängen. Tänkte sätta på en film och sen försöka somna tidigt ikväll, imorgon slutar vi 1 och då åker jag direkt till Göteborg. Ha en forsatt bra kväll allihopa, PUSS!

 

Soliga torsdag

- Bild på min goa räksallad, följde även med dessa till froyo stället i stan

Bjuder på lite bilder från dagen, hade hantverksteknik imorse där vi fortsatte med modellering. Gick himla bra! Sen var det lunch, åt en helt okej räksallad. Vi bestämde oss för att gå bort till ny stället där dom säljer froyo, så Elin, Ronja, Alice och Rasmus köpte varsin froya. Samtidigt så satt vi där en bra stund och bara njut ute i de fina vädret. Man får passa på nu, det är så himla skönt ute. Har en lektion kvar nu sen slutar jag för dagen, så himla skönt! Ska försöka sätta mig en stund i solen när jag kommer hem också, och bara ta det lungt. Vi hörs av senare, PUSS!

Denim

- En enkel skjorta går alltid hem

GODMORGON PÅ ER ALLA! Känner att skolan, dom tidiga mornarna börjar ta på krafterna lite nu. Så var det imorse, hade velat betala flera tusen för att slippa gå upp. Iallafall idag är det torsdag, och imorgon fredag. Bara att köra på dom sista två dagarna, sen helg! Inga planer för dagen, ska försöka rensa min garderob lite om jag orkar och hinner annars får jag se vart dagen tar mig. Nu måste jag fixa mig det sista, vi hörs senare i eftermiddag. Ha en bra dag, PUSS!

På andra sidan, där är jag multimiljonär

Herregud vad trött jag är nu, vart igång och gjort saker hela tiden sen imorse. Men gillar det starkt ändå, har precis kommit hem från en promenad tillsammans med bästis runt kanalen ( tror de blev runt milen skulle jag tro ) , herregud vad varmt det är ute. Är sommaren tillbaka? Och skolan rulla på som vanligt, hade vår första hantverkslektion idag, riktigt kul då vi började med modellering! Kom väl hem runt halv 5, åt lite mellis och sen mötte jag upp Eve. Så ja jag har vart igång hela dagen, ska nu käka lite och sen blir det idol och ph resten av kvällen. Hoppas ni haft en riktigt bra dag och njutit ute i det fina vädret vi haft idag. PUSS!