Sofiedahlstrom!

Monday

Hej på er, igår hann jag inte blogg alls. Hängde hos Hanna hela dagen, och runt 7 tiden hämtade mamma mig och jag åkte raka vägen hem till bästis. Myste hela kvällen och spenderade även natten där med henne. Mysigt mysigt! Vaknade runt 12, och käkade lite snabbt innan jag drog mig hemmåt för att fixa mig lite. Ska nämligen hoppa på bussen och möta upp bästis för överby, det sista ska fixas innan nyår. Vi hörs senare under eftermiddagen, PUSS!

bättre än bäst

Igår hade jag en riktigt trevlig kväll, det slutade på strandgatan där vi åt god mat och snackade i evigheter. Vid 9 tiden hämta mamma upp mig, och jag tog det lite lungt innan jag bestämde med för att ta en promenad tillsammans med en klasskompis, Riktigt mysigt, kvalletid med dom allra bästa jag vet. Söndag idag, vaknade vid 12, tror det eller ej men så trött och seg är jag. Har iallafall fixat mig precis nu, och ska spendera dagen tillsammans med Hannisen. Blir en bra dag, vi hörs under dagen. PUSS!

 

 

Hem ljuva hem

Åh vad skönt det är att komma hem vill jag lova! Har packat upp och hunnit med en dusch, behövligt vill jag lova. Resan gick bra, vi åkte redan vid 8 från morfar imorse, kände att jag ville hem i tid osv. Va nästan lika mycket snö här hemma som i Stockholm, riktigt mysigt. Ska fixa mig lite nu innan Ronja kommer hit och gör mig sällskap, sen senare ikväll ska jag och några tjejer ut och käka i stan. Blir nog hur mysigt som helst, vi hörs senare. PUSS!