Sofiedahlstrom!

Förlåt

Hej alla fina!
Förlåt att jag inte har bloggat något i veckan men ni förstår inte hur mycket jag har slitit denna vecka, mycket nytt just nu. Mycket att göra på praktiken, för er som inte vet så praktiserar jag på Cubus nu i 3 veckor och de sliter verkligen på en mer än vad man tror. Det är mycket man tror som inte ingår i att jobba i affär, men det är helt okej ändå förutom att det är långa dagar. Men nästa vecka blir nog bättre då man vant sig och vet lite mer hur och vad man ska göra på dagarna. Så har gått från 9-17 varje dag, sen när jag kommit hem har jag ätit och gått o lagt mig i stort sätt... Det blir rätt tråkigt+att jag inte hinner träna något heller. Men till veckan får jag se till att fixa detta problem, för träna måste jag! Det märker jag redan nu och sen ska jag beställa min detox jag ska göra också. Idag är
Det i allafall fredag, vilket innebär fredagsmys med familjen, har även firat min födelsedag lite tidigare då jag fyller år på onsdag, men pappa åker till USA nästa vecka så vi passade på att fira mig ikväll istället! Galet nöjd över de jag fick, fick en Ralph lauren parfym, Marc Jacobs skal ( vårens färg ) och en Longchamp väska! Kan inte bli så mycket bättre! Lovar att ta bilder och lägga upp de imorgon, så vi hörs då. Nu ska jag taggade popcorn och invänta Let's Dance då jag är peppad för att se super bloggaren kenza. Vi hörs imorgon, PUSS!

Marc jacobs

Detta armbandet från Marc Jacobs är verkligen så snyggt, något jag kommer införskaffa mig snart!

Har verkligen fastnat helt för de, älskar när de är så brett.  Det blir detta armband istället för en tråkig klocka. 

Lite fix inför en ny vecka

Sitter nu och fixar lite inför morgon dagen. Så mycket som fix som tex. Måla naglarna (som jag gör just nu), lägga fram kläder, packa till pappa, fixa intervju frågor tills imorgon osv..

Imorgon är ingen vanlig måndag utan imorgon börjar min första dag på praktiken då jag ska vara på Cubus i 3 veckor framåt. Ser fram emot detta, dock har jag väldigt kassa arbetstider, då jag jobbar från 9-17 varje dag i 3 veckor. Jag kommer inte hinna träna så som jag brukar göra, samma med bloggen kommer inte alls ha lika mycket tid till er. Kommer vara död på kvällarna, men har bestämt mig för att försöka träna 4 dagar i vecka iaf under praktiken och det måste jag faktiskt försöka hålla, blir nog en hel del hemma träning eftersom jag är hemma så sent men men får göra de bästa av sitautionen. Nu ska fortsätta med det jag gör sen så ska jag sätta mig framför en film och till de blir de en kopp te + mango, ska försöka lägga mig i tid ikväll, då jag ska upp 6 för att duscha osv..  Vi kanske hörs senare annars skriver jag imorgon, PUSS!

Söndag, alltid lika trött

Hej på er mina fina! 

Precis bäddat ner mig i sängen efter en seg arbetsdag, och ligger nu och kollar på lite skor jag ska önska mig i födelsedagspresent. Tänkte sätta på en film och ligga här hela eftermiddagen, orkar inte göra ett skit som vanligt på söndagar. Börjar även känna av min hals, ska dricka ite kaffe och försöka piggna till. PUSS!