Sofiedahlstrom!

Godnatt

Bäddat ner mig i sängen och är redo för att dejta kudden ett tag, vill helst sova hela dagen imorgon men nej nej ska upp och jobba.. Min kväll spenderades framför film med massa mys tillsammans med min andra halva. Imorgon är det söndag och jag jobbar 12-16 lite mindre kul de, men men pengar är pengar. Har även en sjuk ångest för att jag inte tränat på över en vecka nu, så måste verkligen komma igång.. Blir nog en springtur imorgon efter jobbet. Men vi hörs imorgon ikväll, PUSS!

Precis kommit hem

Hej på er, kom precis hem från eve efter att ha gått i spöregnet. Dagen har varit rätt seg men ändå skön. Började med att vi drog till Överby, vi missade bussen så mamma fick skjutsa oss och sen var vi bara där 1 timma, fick med mig två toppar från bikbok. HIMLA NÖJD! Sen tog vi bussen hem till Eve och degade i soffan och käkade mat och nu har jag precis kommit hem men vet inte riktigt vad jag ska göra nu, hoppas på att Eve kommer hit sen och myser med mig. Bilder på topparna kommer upp ikväll eller imorgon. PUSS!

 

Dagens Outfit

Godmorgon, klev upp vid 12 fixade mig och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 1 för då rullar bussen mot överby med Eve. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än, men något blir de, här kommer dagens outfit bilder. Är galet nöjd med nya tröjan! PUSS