Sofiedahlstrom!

Mys hos Ronja

Hej allihopa, sitter nu hemma hos Ronja och bara myser. Slutade runt 1 och tog sen bussen hem till ronja direkt, vi gick och köpte massa frukt och gjorde världens goste fruktsallad, hur mysigt som helst! Om en stund så hämtar pappi mig och då blir de mys med lila syster, ska försöka lägga mig tidigt ikväll så jag orkar upp imorgon eftersom jag försov mig imorse.. Vi hörs ikväll eller imorgon PUSS!

 

 

 

I skolan

Hej på er, är nu i skolan och jobbar med arbetmiljölagen. Fett segt.. Efter skolan drar jag hem till ronja och bara slappar, är så himla trött! Imorse ringde klockan 7 men försov mig till tjugo i 8 så fick springa ner till gymmet och möta upp Felicia, sprang 5 km på gymmet och gjorde lite mag övningar. Sen när vi kom till idrotten så skulle vi tydligen köra cirkelträning med 10 olika stationer vilket var fett jobbigt. SÅ nu är jag helt slut med det känns ändå jävligt gött. Nu måste jag jobba lite, så vi hörs senare PUSS!

Dark house

Onsdag kväll, dagarna går helt otroligt fort. Skolan i dag gick väldigt fort vi hade en lektion så det var väldigt skönt. Orkar inte berätta mer om dagen, är fruktansvärt trött och jag är på dåligt humör så ni fattar inte. Ikväll är de i allafall PH! orkar inte blogga nu för jag är inte på humör, PUSS!