Sofiedahlstrom!

Så trött att jag knappt ser

Hej på er! TIsdag, ganska chill dag i skolan, började med hantverkslektion då treorna höll lektion för oss vilket var jätte kul då vi skulle sminka inom tanken "Fyrverkerier". Jätte kul! Sen därefter var min matte lektion inställd, så blev bara engelska så slutade klockan 1. Hur skönt?! Sen efter skolan drog Felicia och Ronja med mig hem, vi chillade som vanligt haha värsta soffpotatisarna haha... Nej men verkligen inte. Iallafall vid 3 gick jag och hämtade min lilla syster på dagis, drog henne hem i pulka så var ju galet svettig när jag kom hem. Vi bara hade det hur mysigt som helst, lagade lite lunch och bara gosade, VÄRLDSBÄST!

Vid 7 gick jag ner mot sportlife för att köra ett bodycombat pass, vilket var segt men väldigt skönt efteråt att jag klarat av de för jag var som en zoombie innan jag gick in i salen. Nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska sova eller om jag orkar kolla PH, är så galet trött i ögonen... Imorgon ringer klockan 07.00, sen 08:05 ska jag iväg på ett cx pass innan skolan. Jätte skönt att träna innan skolan då jag har det gjort och kan göra vad jag vill sen, REKOMENDERAR STARKT! 

vi hörs mer imorgon, PUSS!

fem saker ni inte visste om mig

Jag var nära på att bli blind, då en kompis till mig släppte en gren rakt i ögat på mig när vi gick på dagis, hahah ...

Jag fick brännskador på mina 3 fingrar, och hade bandage 3 veckor...

Jag krossade fönsterrutan i min lekstuga, när jag skulle öppna fönstret så jag fick sy...

När jag var liten vågade jag inte sova över hos folk, fick panik om någon somnade innan mig haha..

Jag tog hål i örat utan att säga till mina föräldra, wowww badguy haha..

 

 

Mot Pappi

Halluu igen, sitter nu i soffan hos mamma efter att ha duschat o fräschat till mig lite. Felicia och Ronja var hos mig på håltimman, så det var mys! Nu ska jag strax åka till pappi väntar på att han ska hämta mig, och när jag kommer hem till han ska jag bara gosa med Lusse och Totti, hur mysigt?! Men vi hörs nog inte mer idag, får se om jag har tid. Ikvälll är det iallafall PH, wihoo. PUSS!

Tio sanningar om mig själv...

Jag ligger alltid o rör på mina fötter innan jag somnar....

Jag är en sjukt rastlös person...

Jag är sockerberoende...

Jag har tag tag i träningen, inte bara för att jag måste utan för att jag VILL....

Jag har nästan inga krav på mig haha..

Jag får lätt ångest om jag inte har några planer, blir stressad som fan...

Jag tar aldrig de sista pappret på en toa rulle..

Jag har svårt att vara depp en hel dag, skrattar oavbrutet..

Jag MÅSTE ladda min mobil om den är under 50%, då får jag panik..

Jag älskar min familj och mina vänner otroligt mycket..

Måndag ny vecka nya tag

Godmorgon, sitter just nu och äter lite frukost. Har varit hos tandläkaren hela morgonen, segt men men vill man ha fina tänder så får man stå ut med de helt enkelt. Skulle egentlige tillbaka till skolan vid 2 för att gå dit och skriva på min svenska uppgift men min snälla lärare låter mig vara hemma och jobba på den, så jag har typ hemstudiedag. Hur skönt?! Det passar mig faktiskt bra då jag inte mår helt 100 idag, har ont i huvudet och börjar få ont i halsen så får helt enkelt vila och bara ta det lungt. Men ska försöka gå ut och springa om jag orkar, men vi hörs senare. Nu måste jag skriva lite på min svenska uppgift tillsammans med en kopp te. PUSS!