Sofiedahlstrom!

Helt kär i denna

Någon som vet vart jag hittar denna klänning? har verkligen fastnat för den, hur snygg vore den inte en utekväll nu på sommarn. KÄR!

Picknick i Nynäshamn

Måndag ny vecka, min vecka har redan startat bra. Vart iväg i Nynäshamn hela dagen, för att fira min morfar med lite picknick längs havet. Himla mysigt med en hel dag vid havet tillsammans med familjen. Köpte med oss lite gott och satte oss vid ett berg och bara hade en skön stund helt enkelt. Igår hade jag inte den bästa dagen, men tröstshoppade lite så ska alldeles strax ta och fota min nya klänningar jag köpte. Så får ni se i ett inlägg senare ikväll eller imorgon, Galet nöjd med dom iallafall. Hoppas ni haft en bra start på veckan, så hörs vi av lite senare. PUSS!

Huvudstaden en vecka

Hej på er, haft en toppen dag med mycket sol och skratt. Började dagen klockan 6, duschade och satt sen i bilen 5 timmar upp till Stockholm där jag nu stannar en vecka hos min morfar. Ska bli så skönt att bara umgås med dom bästa jag har, och sen glömma allt annat bakom sig. Kom fram runt 12-1, åt lite lunch innan vi åkte ut med flotten och badade. Efter mycket bad och bus åkte vi hemåt, grillade och hann även med en kvällspromenad i dom sista soltimmarna. En himla mysig dag helt enkelt! Imorgon ska vädret va det samma, så troligtvis åker vi ut med båten igen och badar om vi inte gör annat. Ska försöka att blogga nu när jag är här så mycket jag kan. Så vi hörs av imorgon igen, PUSS!