Sofiedahlstrom!

Mina två drömresemål

-  Bora Bora 

Dit vill jag verkligen åka någon gång i livet. Hur nice hade inte det varit, det ser så himla fint ut på bilderna. Såg även ett avsnitt där familjen Kardashian var i Bora Bora, och jag har nog aldrig sett något liknande. Tänk och bara simma från sitt egna hus rakt ut i havet på morgonen när man vaknat, helt otroligt.

 

- Hawaii

Det är ju bara ALLAS dröm, också en sånhär sak man vill uppleva innan man dör. Går inte o beskriva med ORD.

Götet för en stund

Hej, hur är det med er? Allt är bra med mig, känner bara att det är lite saker som kommer iväg för bloggen just nu. Men jag ska försöka bättra mig. Igår jobbade jag fram till 4, därefter åkte jag direkt hem till Eve och sov även där. Somnade runt 4 inatt, så inte mycket sömn för min del. Låg i sängen och segade oss tills vi bestämde oss för att ta en tur till Göteborg en stund över kvällen. Mysigt att göra något spontant och annorlunda. Kom hem för en timma sedan, och nu ligger jag i sängen och Skypar med Ronja samtidigt som jag försöker följa VM på tv:n. Ska försöka somna tidigt ikväll, för imorgon blir det IKEA med Eve och en god lunch på de. Så vi hörs imorgon, PUSS!

Impulsivt

Hallå på er, har precis duschat efter att ha varit ute och sprungit 3 km lite impulsivt sådär. Det var skönt men känner mig inte helt frisk, skulle sprungit längre men min kroppen sa ifrån då jag blev helt svimfärdig och yr. Har varit det nu ganska ofta det sista, vet inte vad som spökar men bra är de inte. Nu ska jag åka hem till Eve och gosa ner mig framför en bra film i detta äckel väder. Vi hörs senare, PUSS!

Förr eller senare exploderar jag

Godmorgon, gårdagen var verkligen en riktig mys dag. Åt först brunch hos Bästis, sen satt vi och prata fram tills klockan närma sig 4. Tog bussen ner till stan runt halv 6 för att se "förr eller senare exploderar jag". Och den filmen var riktigt bra, har nog aldrig hört så många snyfta på bion innan. En film om olycklig kärlek, riktigt riktigt bra! Tog sedan bussen hem till Eve, kollade VM och tog det lungt tills jag blev upphämtad av syster. La mig direkt när jag kom hem, orkade inte blogga riktigt när klockan var närmare 3. Nu ligger jag i sängen, och ska snart hoppa in i duschen innan jag beger mig mot Bästis för skräckfilm. Ha en bra fredag, så hörs vi av senare i eftermiddag. PUSS!