Sofiedahlstrom!

Onsdag, torsdag, fredag och nu redan lördag

Godmorgon, har inte bloggat på tre dagar. Men jag har haft fullt upp, och då menar jag verkligen fullt upp. Ska berätta lite kortfattat om dagarna som gått.

Onsdags: Gjorde slutprov i skolan, sen efter lunch gick Alice o Felicia hem till mig. Vi solade och taggade inför kvällen, då det väntades klassfest hos Therese ute i sjuntorp. Vid 6 satt alla tjejer på bussen mot sjuntorp, vi satt ute hela kvällem tills allts kaosade. Drog hem runt 1 till Alice, och där blev jag upphämtad av ***** senare på natten. 

Torsdags: Vaknade och mådde bra förutom att jag inte hade sovit så mycket, säg att jag sov 3 timmar max den natten. Drog hem till felicia vid 12 direkt när jag vaknat och sen när jag kom hem somnade jag direkt.

Fredags: Vaknade av klockan vid 6, då det var dags att gå upp och jobba för en modevisning. SÅ var helt galet trött. Var på Överby fram till 4, och därefter var det mot vbg och sen mot strandgatan med tjejerna. Det var himla mysigt! 

Ja som ni ser så har jag haft en del att göra, men det har varit väldigt skönt också. Nu ska jag gå ner och käka frukost sen ska jag lägga mig i solen några timmar. Ikväll ska jag träffa Bästis, för att ta igen lite tid. Och imorgon blir det jobb för min del.... Här kommer lite bilder från i onsdags. PUSS!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas