Sofiedahlstrom!

En dag på kusten

Hej på er allihop, idag har jag haft fullt upp hela dagen. Startade med en kanon frukost, och drog sedan mot mammi. Vid halv 2 drog jag, pappa, farmor och lusse till brygghuset i fiskebäckskil och åt morsdag middag. Så himla mysigt hade jag de. Kunde inte haft en bättre söndag och jag har även hunnit med att träffa bästis och sprungit 6 km. är nöjd med dagen och morgon dagen blir ännu bättre, för då ska jag äntligen till madre. Nu ska jag skriva klart min inlämning och sen sova, så vi hörs imorgon. PUSS!

Frukost i solen

Godmorgon på er, vaknade runt 9 tiden men låg kvar i sängen ett tag bara för att jag kunde. har iallafall redan fixat mig, ska alldeles snart gå bort till mamma för att fira henne och sen vid 2 drar jag mot kusten. Så vi hörs senare ikväll,PUSS!

Godnatt

Äntligen, som jag längtat efter sängen. Avslutade precis kvällen med piknick tillsammans med ett par riktigt härliga brudar. Så himla mysigt, nu fryser jag ihjäl. Ska sätta på en film och försöka sova igen lite timmar jag missade igår. Imorgon är det morsdag, så först blir det hem till mamma och fira henne lite lätt. Sen vid 2 ska jag ut till kusten med farmor, pappa, sara och lusse för att fira på restaurang. Så himla mysig söndag helt enkelt! Hoppas ni haft en bra kväll, så hörs vi av imorgon. PUSS!