Sofiedahlstrom!

Sitter ute i solen

Hej på er, solen skiner idag igen hur underbart är det och hur glad blir man inte ?! Mår så bra av sånt här väder, bara det håller i sig nu. Skoldagen idag har gått bra, det började bra med att jag hade klarat matteprovet som vi skrev förra veckan. Sen hade jag smink redovisning som gick mindre bra men det var ändå skönt att få gjort den. Så kom hem för ett tagsen och har hunnit packat upp och gjort lite mellis som jag nu sitter ute med i solen och njuter. Sitter i mina uggisar, filt och försöker få lite färg i facet haha.. Senare ska jag träffa Eve då vi har lite pugg traditon på måndagar. Så då får jag försöka få något gjort. Jag bloggar mer senare ikväll, för nu måste jag käka lite. PUSS!

 

Brunch i vårsolen

Hej på er, min söndag idag har varit riktigt mysig! Det var längesen jag hade de så mysigt. Började dagen med att jag tog en cykeltur bort till Eve för att hämta busskort, sen körde pappa mig till blåsut där det väntades brucnh med mina brudar. Kom hem runt 5 och käkade tacos med familjen och nu tänkte jag bara mysa ner framför tv och ta det lungt. Funderar på om jag ska ta en promenad, men jag får se! Här kommer iallafall lite bilder på vår fina brunch. PUSS!

 

Mys lördag

Ligger nu i sängen efter att ha varit hos bästis och myst hela kvällen. Vi såg klart skärckfilmen vi började på i veckan, och sen satt vi mest och gottade oss med godheterna nedanför och planerade en hel del för sommarn. TAGGAD!!! Nu ska jag i allafall försöka sova så jag får min skönhetssömn. Vi hörs imorgon, förmodligen så kommer det upp bilder då.

Godnatt sov så gott allihopa, PUSS!

Dör för vädret, helt otroligt!

Helloo there, solen skiner och jag har tagit vara på dagen på bästa sätt. Började med en tidigt frukost redan vid 9-10 tiden, då jag skulle börjat jobba 12 men jag blev ledig idag så det var skönt. Jag åkte med Pappi till farmor, var där och fikade. Sen åkte vi och handlade lite mys till ikväll. Och nu hr jag precis satt mig med läxorna efter en promenad med vovven och bästis ute i det fina vädret. Det är över 20 grader, känns som sommar. Helt amazing. Tänkte nu iallafall försöka skriva klart mina inlämningar så gott som de går nu. Vill bli klar med allt så det är gjort. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än, har inte bestämt mig. Antingen plugg och mys med familjen, eller så kanske jag ska träffa Eve om jag hinner oså. Himla taggad för morgondagen!! Ville bara säga hej och kolla läget med er. Vi hörs, PUSS!