Sofiedahlstrom!

Kan nog inte vara mer gladare än vad jag är nu

Åh jag är så himla glad och lycklig. Allt känns så kul, Julen börjar närma sig, Jullov och alla ledighet. och ännu mer spännande så är det snart nyårsafton på ingång. Förmodligen så kommer min klänningen att passa, och det bästa av allt det väntas ett helt fantastiskt år framför mig. Det är min 18 års dag om bara 99 dagar och förmodligen kommer en 18 årsfest vara inbokad, körkort väntas ( det ska tas innan sommarn ), jag ska gå ut 2an och köra sista året och innan sommarn börjar ska jag inviga det på bästa sätt. Summerburst tillsammans med bästis och jag är så jäkla taggad. Just nu är livet på toppen, och ingen kan få mig ner på botten just nu. Går inte att beskriva min glädje till livet nu. Nu är det bara att fortsätta i samma spår, köra på skolan nu det sista, sätta igång med körkortet, fortsätta och hålla i träningen på detta spår. Nu har jag massvis med saker att se fram emot och så fort det går nerför får jag tänka på det som kommer längre fram. GLAD!

ÄNTLIGEN

-Två bilder från min dag, en typsik toa selfie och mitt resultat på en antik frisyr. Blev riktigt nöjd!!

Helt galet vad dagarna går fort, redan kväll och jag ska alldeles strax bege mig mot gymmet för ett Cx pass tillsammans med Eve. Känner att jag behöver göra mig av med lite energi nu, ska nog passa på att springa både till och från gymmet denna gången också. Idag har dom förresten släppt biljetterna till summerburst. Så ikväll när jag kommer hem, ska jag boka en biljett direkt. Kommer bli helt sjukt, LÄNGTAR SÅ! Och som ni såg så beställde jag hem klänningen idag också. ÅH en perfekt dag idag, så himla glad! Vi hörs senare ikväll, PUSS!

 

 

 

Påväg hem till mig nu

Nu är den äntligen beställd, bara hoppas på att den sitter bra på! In och kika på nelly för att hitta fler snygga klänningar till fest, julafton eller nyår. PUSS!