Sofiedahlstrom!

Halloween party

- Här får ni en liten sneak peak på min utklädnad, kan ni gissa vad jag ska va?

Hej på er, efter en hel dag fixande så är jag äntligen klar för ikväll och jag är mer än taggad. Klockan 8 blir jag upphämtad av Eves mamma, och då åker vi vidare mot förfest tillsammans med lite vänner innan vi drar oss vidare till festen, Ser fram emot kvällen galet mycket! Ha en bra kväll ni med, så hörs vi. PUSS!

2207

Avslutar kvällen med lite önsketänkade tankar och lite gossip girl avsnitt. Ha en fortsatt bra kväll,PUSS!

FIX

- Middag + dagens outfit

Hej, precis kommit hem från Överby tillsammans med bästis efter att ha både käkat och fixat klart allt inför Halloween imorgon. Känner på mig att morgondagen kommer bli riktigt lyckad. Så imorgon är det bara att åka en snabbis in till stan och köpa lite små fix sen är allt klart för kvällen, det kommer bli grymt! Mötet med Astrid gick hur bra som helst förut, och nästa vecka smäller de. Allt bara rullar på, och jag är så glad just nu. Känner även mer motivation för bloggen nu den senaste veckan, har säkert med att det är lov och att jag har något kul att blogga om just nu. Nu ska jag tvätta bort mitt smink, färga ögonbrynen, måla om naglarna och provsminka inför morgondagen. Sen kryper jag ner och slår på en bra film, så ha en underbar kväll så hörs vi imorgon. PUSS!

En hel dag i Mellerud med mycket mat och skratt

Godmorgon på er! Igår var en bra dag för mig, gick upp i tid för att hinna med tåget till Mellerud där jag spenderade hela min onsdag. Vi handlade mat, mötte upp Elin, och lagade sedan mat och bara hade de underbart. Sedan åkte vi hem till Elin och kaosade med massa musik och dans, innan det var dags för mig att hoppa på tåget hem till Trollis igen. Var hemma runt 9, tände ljus och spenderade kvällen framför PH sen somnade jag snabbt efter de. En toppen dag för mig, kan tycka det är så jävla skönt att komma bort från staden en tid, bara komma bort någon annanstans för ett tag. Nu ligger jag fortfarnade i sängen och ska alldeles strax börja fixa mig innan jag ska möta upp Astrid vid 2 för framtida projekt. Det blir hur kul som helst, ska lägga upp gårdagens klädval också under dagen, så håll utkik. PUSS!