Sofiedahlstrom!

Min tolkning av afrodite

Min skoluppgift i skolan, vi skulle tolka våran egna afrodite med hjälp av makeup och hår samt även ett smycke gjort av naturen. Känns skönt att den är gjord, och jag känner mig ändå rätt okej med reslutaten måste jag säga. KUL!

Klickat hem lite saker

Godkväll finisar, Skolan idag har varit rätt lugn och skön! Blev upphämtad efter skolan och åkte snabbt hem och laddade upp inför ett armpass tillsammans med madde. Känns himla skakigt i armarna nu vill jag lova, körde både triceps och biceps, armarna skakade i den sista övning. Nu har jag precis pluggat lite på mitt verb prov som jag har i engelskan imorgon. Även klickat hem för att testa "tiny tea", hört mycket om detta så nu är det dags. Så vi får la se när det kommer hem i brevlådan, hoppas på snarast. Och imorgon ska jag även springa in på gymgrossiten för att köpa protein pulver, Nu är det hårdträning och jag ska se reslutat på min resa. Hoppas ni haft en underbar måndag, för det har faktiskt jag haft. Är mer än nöjd, nu ska jag bädda rent i min säng och sen lägga mig framför PH. PUSS!

Classy outfit

- Skjort: Ralph Lauren - Nya jeans: BikBok, En enkel och snygg outfit en måndag som denna.

Godmorgon på er finisar, sovit gott? Det har jag, vaknade riktigt utvilad och ingen huvudvärk denna måndagen. Helt underbart! Måndag idag, lika med en lång dag i skolan som väntas, sen driekt hem till pappi och ladda upp inför ett armpass tillsammans med madde på gymmet. Så ser min måndag ut idag, nu ska jag käka lite frukost jag ska möta upp Felicia för att gå till skolan. Ha en bra dag så hörs vi av lite senare, PUSS!

 

Legday, helt skakig

Ja läs rubriken så förstår ni min känsla just nu. Mamma hämtade mig på jobbet vid 5, åkte direkt till gymmet och körde ben i över 1 timma. Och det känns nu vill jag lova, var helt skakig i benen när jag skulle ner i omklädningsrummet. Men så det ska vara, och jag är och känner mig mer motiverad nu mer än någonsin. Mycket tillskott som ska köpas nu, tiny tea och sen ska jag även fylla på garderoben med nya träningskläder. Bättre än så kan det inte bli, hitta motivationen ni också!! Nu har jag precis tryckt i mig lite mat, och tänkte gå in i duschen nu. Sen är det plugg och packning som gäller. Har ni haft en bra söndag? jag har haft en grymt bra dag, känner mig nöjd med dagen och framförallt min träning. Koncentrationen var bra idag, inte mycket folk på gymmet utan körde mitt race och nu efteråt känns de underbart. Shit vad glad jag är! Vi hörs senare, PUSS!

Söndag, idag står jobb och träning på schemat

Hej på er finisar! Sitter i soffan, och grejar lite med bloggen. Inte riktigt nöjd med min header, så funderar på att fixa lite med bloggen sen senare ikväll. Iallafall idag mår jag inte helt hundra, så himla seg i huvudet, vaknade till vid 9 och somnade om till halv 12 och jag var lika trött då. Idag hade jag kunnat sova hur länge som helst, men nej måste upp och göra massa saker idag. Börjar jobba vid 2, och slutar redan vid 5. så då är planen att jag åker direkt ner till gymmet och kör lite ben och rumpa. Resten av kvällen kommer bestå av plugg och packning till pappi! Vad har ni för er en söndag som denna? På något sätt gillar jag söndagar, tycker dom är mysiga och en perfekt dag att fixa olika ärenden unför kommande vecka som kommer. Ikväll ska jag även klicka hem lite grejer från gymgrossiten, yourtea och en vinter jacka är tanken. Nu ska jag göra iordning min matlåda, vi hörs av under jobbet. PUSS!