Sofiedahlstrom!

TISDAG

Tisdag idag, och jag har redan slutat för dagen. Himla lyx! Planerna för dagen är att försöka göra klart en uppgift innan jag sticker och tränar. Hur ser eran dag ut?, föresten så ska jag även försöka fixa det där inlägget jag pratade om igår. Hann bara inte med igår, kom annat ivägen. Så håll utkik, PUSS!

COFFE

Hej alla fina! Hur har eran måndag varit? Min har varit helt okej, var ganska trött imorse när klockan ringde men orkade mig tillslut upp. Nästan inte haft några lektioner alls idag, beroende på att folk har NP. Så det har varit en lugn start på veckan. Slutade lite tidigare, så har varit hemma sen lite innan tre, och har sen dess hunnit packa upp och även ätit lite mellis. Ska alldeles strax ta tag i plugget innan jag åker och hämtar upp bästis för ett bodypump pass. Känner mig inte riktigt pigg på träningen idag egentligen, då jag känner av min hals lite men får köra så gott jag kan ändå. Bättre att köra lite lugnare än ingen träning alls. Tänkte fixa ett litet motivations inlägg inom träningen, så håll utkik antingen ikväll eller under morgondagen. PUSS!

1745

Hej, precis landat hemma i soffan efter en riktigt fartfylld kväll igår. Arbetsintervjun igår gick hur bra som helst, låter lovande framåt sommarn vilket känns väldigt skönt. Var hemma runt 4 tiden, och hann bara snabbt in i duschen och fixa mig innan det blev festligheter hos en vän. Därav ingen bloggning under dagen igår. Kvällen igår var bra, det bjöds på god mat, drinkar och en hel del spel och massa skratt. Slocknade runt 4 inatt, men vaknade hyfsat tidigt imorse ändå. Slöade en bra stund med tjejerna innan bästis kom och hämtade mig. Har hängt med henne tills nu, käkat donken och pratat en del över en kaffe. En bra söndag, trots tröttheten. Ikväll blir det lungt, kommer nog somna ganska tidigt så som jag känner nu iallafall. Hoppas ni har haft en bra helg, nu är det bara en kort vecka vi har framför oss då man är ledig på fredag. PUSS!