Sofiedahlstrom!

Dejt

Igår var jag hemma hos Felicia, där hon bjöd på mysmiddag och vi pratade en massa. Hade en helt underbar stund med henne, en hel del nostalgi från tidigare tider. Vid nio tiden kom Sebastian och Hanna och hämta upp mig, vi åkte hem till Hanna och spenderade kvällen där tills vi åkte till donken och sa hej till några. Var hemma runt ett tiden, och somnade efter de. 

PUSS!

Övningskört och nu på jobbet

Godmorgon, eller de kanske man inte säger nu? Idag är de alla hjärtans dag, och har redan fått en lite present av mamma än så länge. Mysigt! Iallafall så vaknade jag runt 10, bestämde snabbt därefter att jag skulle övningsköra med mamma innan jobbet. Så åt en stadig frukost, inklusiv min favvo smoothie och därefter hämtade mamma upp mig runt 11 tiden. Det gick hur bra som helst, och nu sitter jag iallafall jobbet. Vet inte riktigt när jag slutar men runt 3-4 tror jag. Vi hörs senare i eftermiddag.
PUSS

Fredagen den trettonde

Hej finisar, inte hunnit kika in här förens nu. Direkt efter praktiken åkte jag raka vägen mot gymmet för ett carido pass tillsammans med Felicia. Åkte sedan hem och duschade och åt en riktigt mysmiddag med familjen. Sen kom Sebastian och hämtade upp mig, och vi åkte till Hannisen och spenderade kvällen med henne. En riktigt mysig fredag med andra ord, kan ju säga att den såkallade "olycksdagen" inte drabbade mig detta året iaf. Imorgon väntas jobb runt tolv tiden, ska även försöka hinna med en del plugg innan jag åker in till Vänersborg och möter upp Ebbisen och Hanna för en middag ute, och sen därefter bio. Låter som en toppen lördag, men mer om det imorgon.
GODNATT!

Godmorgon

Godmorgon, redan fredag och det innebär helg och lov! Ska bli så otroligt skönt, tänkte bara kika in och önska en riktigt bra dag till er alla. 

PUSS!

X2

- Gammal bild från ett bodycombat pass för några veckor sedan.

2 intensiva träningspass är avklarade för denna dagen. Ett indoor pass med Frida, och ett cx pass med Eve. Kunde inte bli bättre, ett bra avslut på denna kvällen! Ska alldeles strax krypa ner i sängen och sova för kvällen. Imorgon väntas praktik fram till fyra sen ska jag och Felicia direkt iväg på ett grit cardio pass. Men mer om det imorgon, vi hörs imorgon bitti när jag vaknat.

GODNATT!