Sofiedahlstrom!

körlektion, praktik, övningskört och nu lite plugg

Herregud vilken dag detta har varit., har dock hunnit med mycket och klockan är bara fem. Mamma hämtade upp mig på överby, och övningskörde säkert i en timma innan jag hoppade av hos pappa. Nu har jag plockat undan lite här, och satt mig ner för att äta (de ni ser på bilden) och kolla ett avsnitt av AA. Ska hinna med lite plugg innan jag åker ner mot gymmet vid sju tiden. Så det är bara att sätta igång nu.

PUSS!

recept på min favvo smoothie

Min nyttiga/energirika smoothie

- Valfri yoghurt, du kan även välja kvarg/ eller fil. Och där häller jag i lite hur mycket jag själv vill ha.

- 1 dl blåbär

- 1 dl hallon

- 2 dl havregryn

- 1 tsk/ 1 msk kanel, beror på hur mycket du vill att det ska smaka

 

Mixa ihop allt tills alla bitar har blivit tillräckligt mosade. Servera, och toppa med solrosfrön och strö lite kanel länst upp!

Det här var mitt recept för min favorit smoothie, sen kan du byta ut vilka saker du vill. Det roligaste är när man bara improvisierar utav de man har hemma, som sen resulterar till något riktigt bra. TESTA iallafall!

PUSS!

En dag som började bra, men slutade helt i katastrof

Godmorgon på er, igår stog det stilla här hela dagen. Det hände lite saker igår som gjorde att bloggen blev lidande. Kommer inte att gå in på det här, men hela min dag igår blev inte som väntat, så hade inte energin kvar igårkväll att blogga. Men nu är jag lite bättre, har precis käkat lite frukost och dricket lite latte samtidigt som jag kollar ett avnsitt av AA. Vid halv nio tiden ska jag åka ner mot körskolan, och där väntas min körlektion. Och idag är det parkering som väntar, ska bli intressant! Sen har jag praktik direkt efter de, så slutar inte förens vid 4. Och sen ikväll väntas lite plugg och träning. Hoppas på en bra dag idag!

PUSS!

 

Sov dags

Kom hem från Eve för en liten stund sen där vi öppnat paket, ätit god mat och pratat om allt vi missat den senaste tiden. Helt sjukt att hon blivit 18, och om några veckor är det min tur!!! Körteorin förut gick hur bra som helst, fick veta en del som jag inte visste innan så det var kul. Och nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och läsa igenom körboken en stund. Imorgon börjar jag som vanligt halv 9, och har en lång skoldag imorgon, slutar inte förens 4 och ska även till gymmet på kvällen om jag inte tar vilodag, beror lite på hur mycket träning jag får gjort på idrottslektionen. Men vi hörs imorgon bitti. Sov så gott allihopa,

PUSS!