Sofiedahlstrom!

Morning coffee

Godmorgon, sitter och äter lite frukost just nu. Börjar först halv tio, så det är skönt med lite tid på morgonen åt annat. Ska se klart ett avsnitt av AA innan jag drar mig mot skolan. Idag står träning på schemat direkt efter skolan, intervaller och mage ska utföras. Sen har jag även ett ekologi prov som väntar på onsdag så det måste jag sätta mig med ikväll. Men vi hörs under dagen/lite senare, ha en bra måndag.

PUSS!

 

två bra avslut på denna helg

- Dagens middag

Min söndag har varit i full gång som vanligt, har fått väldigt mycket gjort.  Jobbat från 13.00-15.30 och innan det var jag och pappa ute och övningskörde. Mamma hämtade upp mig, och jag satte mig framför ratten ännu en gång hem. Käkade lite lunch och bytte om innan jag mötte upp Eve för ett bodypump pass på gymmet. Och nu har jag precis duschat, packat till pappa, och ätit tacos till middag. Nu ska jag bara sätta mig med det sista plugget, imorgon väntas ett utav proven vi har denna vecka. Ska även plugga lite körkortsteori på det också, dags och sätta igång. Ska försöka blogga imorgon bitti. Ha en fortsatt bra kväll allihopa.

PUSS!

Mys lördag

Haft en helt underbar lördag, med fina vänner och bra mat. Först var jag hemma hos Eve tidigare på dan, drack kaffe och bara pratade efter en lång promenad ute i snöstormen. Åkte därefter hem och pluggade snabbt innan jag började fixa lite inför min överrasknings middag för Felicia. Ätit god mat, pratat om allt, livet, och ett par fantastiska planer som jag återkommer om. En helt underbart avslut på denna dagen, ska alldeles strax krypa ner i sängen och försöka sova tidigt idag. Imorgon väntas en hel fullspäckad dag, ska hinna övningsköra med pappi innan jag ska jobba vid ett. Vi hörs av mer imorgon. 

PUSS!

 

Frukost i sängen

Godmorgon på er! Har varit vaken sen halv tio, låg kvar en bra stund i sängen tills jag gjorde frukost. Och nu har jag precis käkat de ni ser på bilden framför ett avsnitt av AA. En riktig mysmorgon helt enkelt! Igår gjorde jag inget alls, mötte upp Rebecka i stan runt halv elva, tog en promenad och rensade tankarna från all skit. Var hemma runt halv ett och stensomnade nästan direkt. Idag är det lördag och jag har en del planer för dagen, ska träffa Eve på en promenad ute i snön, sen ikväll har jag bjudit hit Felicia på lite middag och en massa mys! Nu ska jag försöka sätta mig med lite plugg, så jag kan släppa allt senare.

PUSS!