Sofiedahlstrom!

En hel story

Hej finisar, är helt slut i både huvudet och kroppen nu. Hade en riktigt kul dag på praktiken idag tillsammans med Elin. En den snaps hanns med och ta, i stort sätt det jag har att bjuda på just nu. Mamma hämtade upp mig runt halv 5 tiden, så jag passade på att övningsköra och sen var det bara att ladda upp inför mitt cardio pass. Och jag kan säga att jag körde slut på hela mig, så har duschat, käkat och la mig nyss i sängen. Och ska nog bara vara hemma ikväll, hade planer på lite festligheter men det lockar inte alls. Så jag får se vart kvällen slutar, Ska ringa upp Rebecka en snabbis nu. Vi hörs senare ikväll. 

PUSS!!

Grand piano

Har precis nu duschat efter två grymma pass på gymmet. Träffade på Frida på gymmet, så drog med henne på indoor i 30 min. Riktigt skönt var det, efter de körde jag ett cx pass tillsammans med Eve. Kul att slippa träna själv för en gång skull! Det var lite extra tufft idag på träningen, något var inte helt hundra. Var alldeles för trött och hade verkligen ingen energi alls, men jag kämpade på så gott jag kunde. Ska alldeles strax nu lägga mig i sängen, men innan det ska jag kolla igenom lite plugg är tanken. Sen blir det dejta kudden för natten, börjar praktiken klockan nio imorgon så det blir upp med tuppen imorgon. Slutar vid fyra tiden imorgon, och då ska jag direkt ladda upp inför de grymma cardio passet som jag har satt i rutin nu att köra på fredagar. Och sen får vi se vart kvällen slutar, har lite olika planer men mer om det imorgon. Hoppas ni haft en bra skolvecka allihopa, imorgon är det äntligen fredag vilket innebär helg!! ÄNTLIGEN! 

GODNATT MINA FINA!

Ute på vägarna och bara kör

Kom hem för en stund sen, åkte ut och övningskörde tillsammans med mamma när hon kom hem. Och det gick himla bra måste jag säga, tränade på lite saker från morgonens körlektion. SKÖNT! Hann även med en del plugg innan det, har lite kvar nu bara men det fixar jag. Vid halv sju tiden åker jag ner till gymmet, så vi hörs ikväll för nu måste jag plugga.... 

PUSS!

only green

Har precis kommit hem, käkat lite lunch som ni ser på bilden och nu tänker jag sätta mig och plugga lite på körteorin till nästa veckas lektion.

Körlektionen gick helt okej för att vara första gången, nästa tid har jag på torsdag nästa vecka. Bara att ÖVA ÖVA! Nu på förmiddagen har jag lite att göra, ska plugga klart körkortet sen ska jag återgå till alla skolplugg också. Och ikväll är det två pass inbokade. Ska bli så himla skönt!

PUSS!