Sofiedahlstrom!

Kusten

Godkväll! Fredag och jag är ute i stugan på kusten. Så himla skönt att komma hit ut, finns inget bättre. Har haft en riktigt mysig eftermiddag, hängt ute på bryggan, varit och hämtat färska räkor, och nu sitter vi och pratar runt bordet. Känner mig redigt trött, så ska snart ta och bädda ner mig. Imorgon har jag lovat att fiska krabbor med lilla syster, även grill och quiz ute väntas imorgon. PUSS

Kusten ett par dagar

-Bjuder på tre bilder från min senaste vistelse i stugan, sommar och sol och gud vad jag saknar mitt hår! (snart blir jag blond igen)

Hej på er! Känner att jag tappar all inspiration till bloggen nu, vilket inte känns jättekul. Men hoppas jag är på banan igen nästa vecka. Har haft fullspäckade dagar nu det senaste, mycket i skolan, tränat, och hunnit med och träffat en gammal vän och även gjort provsminkning på henne till balen. Känns hur kul som helst. Inte långt kvar till sommarlovet nu, vilket känns helt sjukt kan knappt förstå att hela tvåan har gått så långt och nästa år är de jag själv som står där och kastar hatten! Fredag idag, och jag åker vidare till kusten med familjen. En helg med bara massa sol, kustenhäng och lugn. Ska bli så skönt! Tänker att jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, lite svårt o veta med täckningen men jag ska verkligen försöka. Idag börjar åkturen med båten från kungshamn ändå vägen upp till Koster, åh de ska bli så härligt att åka båt igen och bara ta det som de kommer. Just för tillfället är jag så jäkla lycklig, livet samarbetar med mig, och allt går hyffsat bra och jag känner att jag får tillbaka mig själv igen vilket känns väldigt tryggt! Ne nu ska jag fortsätta med packingen innan pappa kommer och hämtar mig. PUSS!

Frukost och kaffe på de

Godmorgon! Har precis ätit de ni ser på bilderna. Laddar upp mentalt inför muntliga nationella prov i engelska nu klockan 11. Får hoppas på det bästa, och önska mig lycka till! Har lång dag i skolan idag, ända fram till 4. Och ikväll väntar ett hårt bodypump pass. Hur ser eran dag ut? PUSS!

X3

- Lite pics från dagens lektion

Tisdag, det har varit en väldigt produktiv dag. Jag har hunnit med en del plugg, tränat och klockan är inte ens nio än. Känns väldigt skönt! Träningen förut gick himla bra, körde både indoor och cx vilket känns så himla skönt efter. Nu ska jag alldeles strax bädda ner mig framför lite ex on the beach avsnitt, men först lite jordgubbar. PUSS!

Gårdagens träning

- gårdagens träning
Hej på er! Hann inte blogga igår då min dag var full från morgon till kväll. Tränade direkt efter skolan, körde intervaller och sen lite mage. Sen hämtade pappa upp mig i stan, och vi åkte direkt upp och provkörde en bil som pappa ville att jag ska ha. Åkte hem och åt, sen åkte jag och plockade upp Hanna och åkte ner till nordkroken och hängde där en liten stund innan vi åkte hem till Hanna och drack lite te. Var hemma runt 10, halv 11. Så fanns ingen tid till bloggen alls igår. Har lunch nu och en lektion kvar innan jag slutar för dagen. Så vi hörs sen, PUSS!