Sofiedahlstrom!

Monday morning

- Lite måndags inspiration

Godmorgon på er alla! Måndag, och regn vilket gör det ännu tråkigare att gå till skolan. Min plan förstördes direkt när klockan ringde då jag såg att det var spöregn. Och planen var att jag skulle ha varit ute och sprungit innan skolan började eftersom vi hade såpass lång sovmorgon. Men fick ändra de direkt, så blir gymmet direkt efter skolan istället. Skönt det med! Ny vecka och det är bara att köra på denna vecka ut också, en del inlämningar som ska vara inne denna veckan, även två nationella i engelska kommer vara gjorda efter torsdag. Tänkte lägga upp veckans planer här lite senare idag, så håll utkik. Uppdaterar mer ikväll när jag kommer hem. PUSS!

Min lördag

Hej på er, förlåt att har fått stå lite still i helgen. Men lovar att det ska bli bättre uppdatering till veckan. Min lördag igår spenderades tillsammans med min soulmate. Hämtade upp henne runt sju tiden och vi tog en promenad runt slussarna. Åkte därefter och köpte lite godis som vi skulle ha till filmen, men det hela slutade med att vi åkte ner till innovatum området och kollade på blåljusfestivalen. Gick runt lite där, åkte linbana (sjukt högt upp, och jag som är höjdrädd fråga mig inte varför) och sen slutade vi kvällen hemma hos mig med te och massa prat. En spontan men mysig lördag vill jag säga. Och idag har dagen bara rullat på, pluggat lite under förmiddagen innan jag tog bilen till Felicia och drack lite kaffe med henne. Och nu har jag käkat lite, packat och ska plugga de sista innan jag bäddar ner mig framför en film. PUSS!

Lördag- right now

Godmorgon, vaknade för en liten stund sen. Sover så länge nu förtiden, men kan bero på att jag var hemma runt 1 tiden igår. Hängde hos Eve, med en del godis och mycket prat. Vilket var behövligt vill jag lova. Har gjort lite frukost nu och ska sätta mig och försöka plugga lite till provet på måndag. Sen ska jag förmodligen träffa en gammal kompis under dagen, och kvällen är lite oklar än så länge. Ha en bra lördag förmiddag, PUSS!

Valborgsfirande

Hej på er allihopa! Bloggen fick stå still lite under gårdagen. Hade gullt upp hela dagen, efter min praktik mötte jag upp pappi för att fixa ny telefon. Var inte hemma förens vid 6, och då var det raka vägen hem till Alice. Vi åt middag, pratade, spelade spel tills vi drog vidare till en fest. Var inte jättekul där, så drog hem runt 12 tiden. Men var inte hemma förens halv 2 då jag fick agera taxi åt bästis. Somnade strax efter 3, och idag har jag jobbat från 14-18. Ska alldeles strax äta lite grillat med mammi innan jag möter upp bästis för att inhandla lite mys till kvällen. Då det blir en hemmakväll med bästis! Ha en bra fredagkväll ni med, (höll på att säga lördag, bara för det känns som att det var fredag igår) så hörs vi av senare. PUSS!