Sofiedahlstrom!

Utekväll

Ronja och jag

Igår hade jag nog den roligaste kvällen på länge. Jag, Ronja och Felicia började kvällen hos mig med lite vin och prat om gamla minnen. Riktigt trevligt, runt 10 tiden gick vi ner mot stan för att sedan möta upp resten av tjejerna för att dansa natten lång. Var på Lipz ett bra tag, tills vi tröttna och gick till pitchers för lite shots och dans. Sen avslutade vi kvällen på Lipz för ännu mer dans och sång. Livets kväll men livets brudar. Kvällen avslutades i taxi påväg hem till Eve, där vi båda slockna direkt. Så nöjd med kvällen över lag! Planerna för idag blir nog ganska lugna, ska hänga med bästis hela dagen, chilla och bara ta det lungt och ladda upp inför morgondagens dubbelpass på jobbet. 

PUSS!

Kalas och klippning i en och samma smäll

Mammas extremt goda smörgostårta hon beställt av min pappa, in och kolla KALASKOKET.SE

Så nöjd med min längd på håret, perfekt och nu ska jag bara gråa ner det lite!

Gårdagen var en riktigt bra sådan, hann med allt jag skulle. Både klippa mig och firade även mamma, med smörgåstårta från pappas jobb. Nog den godaste jag ätit! Fredag idag, och jag har haft en riktigt grym fredag tillsammans med Ronja. Först student provning av mössor, och jag längtar så tills dom kommer!!! GAHH! Efter skolan kickade vi gymmet, bestående av ett indoor pass och sen därefter ett bodypump pass. Riktigt skönt, nu kan man ta helg med gott samvete iallafall. Åkte sedan snabbt ut till överby och köpte en färgbomb från Maria Nilla, och sen passade jag på att köra hem Ronja och hann även med en kopp kaffe hos henne. Pratade och planerade lite inför kvällens festligheter. Det blir jag, Ronja och Felicia som ska drinka lite hos mig, sen därefter ner till stan och fortsätta där innan vi avslutar kvällen på lipz där vi även ska möta upp Eve med vänner. Så det kommer nog bli en bra kväll i think. Sover nog tillsammans med Eve ikväll, så vi hörs av imorgon. Men hoppas ni får en grym fredag, för det ska jag fortsätta att ha!

PUSS!

Froyo it is

Frozen yoghurt kan nog vara det godaste men samtidigt de äckligaste som finns typ. Sprang på denna idag inne på Ica när jag var och handlade åt mamma imorse. Så kunde inte motstå, och nu har jag testat den. Och jag kan säga att det var ganska god för att vara "nyttig", de är ändå 74% Yoghurt så de är klart att den är långt från smaken till vanlig glass. Men ändå en utav de godaste frozen faktiskt. Perfekt att äta när man känner de där suget framåt kvällen, och man fortfarande vill hålla sig till de nyttiga. Sen kan du absolut toppa de med vad du vill, hallon, cocos eller vad du känner för. Annars jo dagen har flytit på ganska bra och jag har fått gjort en del nödvändigheter, nu väntas bara lite firande för mamma innan jag ska klippa mig. 

PUSS!

Tycker det är så snyggt!

Detta är något som har blivit väldigt populärt nu i höst, och jag kan inget mer än att hålla med. Shit vad coolt det är, silver möter det gråa och det blir en jäkla snygg komination. Älskar även när det möter det mörka längs hårbotten också. Kan inte bli mycket snyggare än såhär, sen är det väldigt få som passar i de. Men jag ska försöka få till mitt hår åt detta hållet iallafall. Första och främst är tanken att klippa av håret, lite ovanför bröstet och sedan köpa någon slags kall isblond färg/toning och lägga i håret. Vad tror ni om de? Det är helt enkelt bara att testa sig fram och framförallt våga. Så det är mitt lilla projekt framöver, ska bli spännande och se hur resultatet blir. 

PUSS!