Sofiedahlstrom!

Träna Träna

Hej finisar, inte varit den bästa uppdateringen under de tre senaste dagarna. Men det är ny vecka och en del i skolan. Min vardag ser ut såhär varje dag, skola, äta, träna och sova typ så. Vilket inte är jättekul för er att läsa.. Men ska bättre mig! Som ni ser har jag nya tights från better bodies, och jag älskar dom så!! Fick dom av mina fina moster, så himla snällt eftersom jag själv inte känner för att lägga så mycket på ett par träningstights. Så de är ganska grymt! Det är onsdag idag, och jag är redo för ett indoor pass på 45 min. Ska bli skönt att röra lite på sig och komma bort från skolan och plugget. Ikväll är tanken att ha myskväll hos Ronja, det blir Idol och Paradise hotel. Skönt med lite vardagslyx också och inte bara sitta hemma som andra vardagskvällar. Hoppas ni har haft en grym start på veckan, imorgon är de redan torsdag. Helt sjukt vad veckan har gått fort.

PUSS!

 

På tal om min träning, min förändring på ett år i ett par rader

Träningen har blivit en del av mig nu, något jag inte kundre tro för 1 år sedan. Jag kunde varken se mig själv på ett gym, jag hatade allt som hade med att träna, äta nyttigt och leva efter den stilen. Jag gjorde precis tvärtemot vad man kunde göra, vilket har gett mig sådana sjuka förändringar i både utsidan och insidan på min kropp. Och detta kan jag nog säga att det är tack vare att jag började om på noll, jag började gymnasiet och träffade helt nya människor som fick mig att se livet från en helt annan sida. En person som jag ska tacka extremt mycket till detta är min andra halva min bästa vän Felicia. Det var hon som lite satte igång de, utan hennes pusch och hennes glädje hade jag inte stått på ett gym 5 dagar i veckan som jag faktiskt gör nu. Jag hade inte börjat ändra kosten, och jag hade aldrig heller aldrig valt bort en fika med vänner istället för ett träningspass. Utan nu är det jag och träningen som hör ihop. Jag lägger ner så mycket tid och kraft på träningen, vilket gör mig lite rastlös de dagar jag ej kan/hinner träna. Det hör liksom ihop med den vardagen jag lever i nu för tillfället. Samma där med kosten och hur jag åt förut har också förändrat en stor del, jag känner mig så mycket bättre i hela kroppen, mycket piggare och dessutom mår jag som bäst när jag sätter upp vissa mål att följa och även hålla sig till de som är bra. Men sen en sak som är viktigt är att ej överagera detta på ett ovanligt eller farligt sätt, vilket många gör och då blir de helt motsatta effekten och det blir hets från alla olika håll. Vilket där är väldigt fel! Egentligen så vet jag inte riktigt hur man stoppar det förens man väl är där och inser att, nej det här funkar inte. Jag har varit där, jag tränade, åt mindre och mindre för jag trodde det skulle funka den vägen vilket var den exakta motsatsen och de är det jag menar med att man har svårt att se när de hinner gå för långt. Man märker de väl när man är där, och de är de jag tror att man kan växa på som person. Jag var där, ändrade och ser nu träningen på ett helt annat sätt nu än vad jag gjorde för ett halvår, då jag hetsade över allt verkligen. Men det är det här jag menar,  alla behöver misslyckas för att lyckas! Och kom ihåg gör detta för DIN skulle, för att DU vill förändra något, eller för att DU vill mår bra. Och absolut INTE för någon annan än DIG SJÄLV. 

Morning monday

Godmorgon från skolan! Vaknade runt 7 tiden men låg kvar i sängen en längre tid än vad det var tänkt. Så jag fick en aning bråttom, så slängde ihop en snabb och nyttug frukost. Bestånde av keso med osaltade nötter, en smoothie och kaffe till de. Bra start! Ny vecka, och idag tar jag mitt pick och pack och flyttar till pappa för en vecka. Har en del att göra denna veckan, för att sedan kunna spendera helgen ute i stugan vilket jag ser verkligen ser fram emot. Bara umgås med familjen och ha en lugn och skön kväll. Ska fixa ihop veckans schema under dagen, så håll utkik så under dagen så får ni se! 

PUSS!