Sofiedahlstrom!

Min förmiddag

Hej på er, inte kikat in här på ett tag men jag har haft ett par hektiska dagar de senaste. Både mycket i skolan, och med träningen sen är de även massa tankar som flyger runt i huvudet. Som ni ser är jag hemma idag, började vid 12 men hade tid hos tandläkaren så skippade första lektion och har egentligen en lektion nu vid 3 men kände bara för att vara hemma idag. Mår inte helt hundra, har noll energi i varken kroppen eller huvudet. Så kände bara för en hemma dag med en bra film och sängliggandes. Har gjort lite lunch till mig nu men ska även försöka få gjort lite plugg så jag har det gjort också. Vad har ni för er en onsdag som denna? 

PUSS!

Min helg

När vi kom fram till strömstad var de som sommar igen, helt underbart!

Njöt ute i solen med världens godaste lunch

Ja ni ser ju på vädret

- Frukost i stugan, med nyplockade blåbär från trädgården

Snapshots från helgen, haft en helt underbar helg tillsammans med familjen. det bjöds på både bra väder och bra mat. En perfekt helg, slappat och verkligen haft en skön helg. Vilket jag verkligen behöver, för de kommande helgerna väntas de jobb. All energ behövs sparas in! Måndag, ny vecka och nya tag. Jag är så tagg på den kommande veckan, en hel del roliga planer att se fram emot. Däremot har min stora syster kommit hem från Usa, så var och hämtade henne på landvetter igår efter vi kom hem från kusten. Är så himla mysigt nu att ha henne hemma, det är ren lycka vill jag lova. 3 lektioner kvar på dagen, och ikväll är de träning som gäller. Så taggad.

PUSS!

21.03

Godkväll! Produktiv dag idag, både hunnit med en del arbeten i skolan, gjort fransarna, hängt med lillasystern och nu ska jag packa inför helgen. Imorgon vid lunch åker jag med familjen ut till stugan och spenderar helgen där. Ska bara njuta till 110%, äta gott, åka båt, promenader längst stranden, grilla och äta färska havskräftor. Hur underbart låter det inte?! ska försöka ta lite bilder under helgen så uppdaterar jag er på söndag kväll, eller under helgen. Beror lite på om jag har internet, tar iallafall inte med mig datorn så kanske får bli ett inlägg från mobilen så inte ni blir allt för ensamma. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll allihopa så hörs vi.

PUSS!

En nyttig och bra start på dagen

1. Inhandla de goda ingridienserna

2. Häll sedan allt i en mixer, och blanda

Sedan, klart att servera! 

DEN GODASTE OCH DEN NYTTIGASTE SMOOTHIE EVER!! Denna försöker jag starta med varje morgon, friskt och hur gott som helst!

Recept hittar ni här:

- 1 Kiwi

- 2 1/2 tärnad mango (färsk eller fryst spelar ingen roll)

- 3 dl bladspenat

- Färskpressad apelsin juice ( eller tre apelsiner som du sedan delar i små bitar )

- Färskpressa 1 lime

- 1-2 dl vatten ( tog jag för att få den lite lättare i konsistenten, men de är en smaksak )

Sedan blandar du allt i en mixer och sen är det klart att servera!

PUSS!

Godmorgon

Godmorgon!

Sovit gott, jag har sovit så dåligt i natt. Vaknat fram och tillbaka hela tiden pågrund av massa olika saker. Sen vaknade jag av att min hund står och skäller i 10 min ish utanför min dörr vilket inte var de bästa sättet att vakna på... Har tre lektioner idag sammanlagt, redan bockat av första. Har utställningsdesign kvar sedan svenska sista timman. Planerna för idag är att gå ut och springa om jag hinner, fylla på mina fransar vid 6 och sen ska jag hinna med och hälsa på min mormor som är på besök i stan. Så full rulle idag med...

PUSS!