Sofiedahlstrom!

Kategori: Vardagslivet

Min start på dagen

Godmorgon! Ny vecka, ny tag och min måndag har startat på ett himla bra sätt. Studiedag en måndag måste vara bästa starten på veckan. Iallafall så vaknade jag tidigt igen, vet inte vad det är men jag kan bara inte sova på morgonen längre. Gick upp runt halv 9 och gjorde i ordningen en nyttig frukost och myste framför tvn ett bra tag innan jag hoppa i träningskläderna. Det blev hela 7 km + intervaller i både trappor i backar, och sen avslutade jag med lite rumpövningar när jag kom hem. Och nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen sätta igån med lite plugg innan jag flyttar mitt pick och pack till pappi. Vi hörs lite senare, hoppas ni har en fin måndag.

PUSS!

10 saker om mig

- Det värsta jag vet är när folk använder " haha " i en konversation.

-  Jag hatar folk som är så jävla överdrivna i allt dom gör.

- En hemmakväll med bra människor slår en utekväll.

- Jag är en ensamvarg och har alltid varit de.

- Har svårt för ny rutiner, och vill gärna ha de på mitt sätt som jag alltid har haft de.

- Älskar att träffa nya människor.

- Prioriterar mina vänner/familjen före mig själv.

- Gör ett schema varje dag på vad som ska göras och hinnas med på en dag.

- Jag har lätt att bli besviken väldigt lätt om saker inte blir som man bestämt.

- Jag är nästa ALLTID glad, har svårt att inte skratta på en dag.

Min förmiddag

Hej på er, inte kikat in här på ett tag men jag har haft ett par hektiska dagar de senaste. Både mycket i skolan, och med träningen sen är de även massa tankar som flyger runt i huvudet. Som ni ser är jag hemma idag, började vid 12 men hade tid hos tandläkaren så skippade första lektion och har egentligen en lektion nu vid 3 men kände bara för att vara hemma idag. Mår inte helt hundra, har noll energi i varken kroppen eller huvudet. Så kände bara för en hemma dag med en bra film och sängliggandes. Har gjort lite lunch till mig nu men ska även försöka få gjort lite plugg så jag har det gjort också. Vad har ni för er en onsdag som denna? 

PUSS!

Min helg

När vi kom fram till strömstad var de som sommar igen, helt underbart!

Njöt ute i solen med världens godaste lunch

Ja ni ser ju på vädret

- Frukost i stugan, med nyplockade blåbär från trädgården

Snapshots från helgen, haft en helt underbar helg tillsammans med familjen. det bjöds på både bra väder och bra mat. En perfekt helg, slappat och verkligen haft en skön helg. Vilket jag verkligen behöver, för de kommande helgerna väntas de jobb. All energ behövs sparas in! Måndag, ny vecka och nya tag. Jag är så tagg på den kommande veckan, en hel del roliga planer att se fram emot. Däremot har min stora syster kommit hem från Usa, så var och hämtade henne på landvetter igår efter vi kom hem från kusten. Är så himla mysigt nu att ha henne hemma, det är ren lycka vill jag lova. 3 lektioner kvar på dagen, och ikväll är de träning som gäller. Så taggad.

PUSS!

21.03

Godkväll! Produktiv dag idag, både hunnit med en del arbeten i skolan, gjort fransarna, hängt med lillasystern och nu ska jag packa inför helgen. Imorgon vid lunch åker jag med familjen ut till stugan och spenderar helgen där. Ska bara njuta till 110%, äta gott, åka båt, promenader längst stranden, grilla och äta färska havskräftor. Hur underbart låter det inte?! ska försöka ta lite bilder under helgen så uppdaterar jag er på söndag kväll, eller under helgen. Beror lite på om jag har internet, tar iallafall inte med mig datorn så kanske får bli ett inlägg från mobilen så inte ni blir allt för ensamma. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll allihopa så hörs vi.

PUSS!