Sofiedahlstrom!

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon

Godmorgon!

Sovit gott, jag har sovit så dåligt i natt. Vaknat fram och tillbaka hela tiden pågrund av massa olika saker. Sen vaknade jag av att min hund står och skäller i 10 min ish utanför min dörr vilket inte var de bästa sättet att vakna på... Har tre lektioner idag sammanlagt, redan bockat av första. Har utställningsdesign kvar sedan svenska sista timman. Planerna för idag är att gå ut och springa om jag hinner, fylla på mina fransar vid 6 och sen ska jag hinna med och hälsa på min mormor som är på besök i stan. Så full rulle idag med...

PUSS!

Träna Träna

Hej finisar, inte varit den bästa uppdateringen under de tre senaste dagarna. Men det är ny vecka och en del i skolan. Min vardag ser ut såhär varje dag, skola, äta, träna och sova typ så. Vilket inte är jättekul för er att läsa.. Men ska bättre mig! Som ni ser har jag nya tights från better bodies, och jag älskar dom så!! Fick dom av mina fina moster, så himla snällt eftersom jag själv inte känner för att lägga så mycket på ett par träningstights. Så de är ganska grymt! Det är onsdag idag, och jag är redo för ett indoor pass på 45 min. Ska bli skönt att röra lite på sig och komma bort från skolan och plugget. Ikväll är tanken att ha myskväll hos Ronja, det blir Idol och Paradise hotel. Skönt med lite vardagslyx också och inte bara sitta hemma som andra vardagskvällar. Hoppas ni har haft en grym start på veckan, imorgon är de redan torsdag. Helt sjukt vad veckan har gått fort.

PUSS!

 

Morning monday

Godmorgon från skolan! Vaknade runt 7 tiden men låg kvar i sängen en längre tid än vad det var tänkt. Så jag fick en aning bråttom, så slängde ihop en snabb och nyttug frukost. Bestånde av keso med osaltade nötter, en smoothie och kaffe till de. Bra start! Ny vecka, och idag tar jag mitt pick och pack och flyttar till pappa för en vecka. Har en del att göra denna veckan, för att sedan kunna spendera helgen ute i stugan vilket jag ser verkligen ser fram emot. Bara umgås med familjen och ha en lugn och skön kväll. Ska fixa ihop veckans schema under dagen, så håll utkik så under dagen så får ni se! 

PUSS!